Kwaliteitscheck voor versturing
100% tevredenheidsgarantie
Unieke portretten

Schilderij van hondenkop

Een schilderij met de hondenkop van jouw trouwe viervoeter is een heel leuke toevoeging aan je interieur. Bij Artimal heb je de keuze uit vele ontwerpen voor een schilderij van jouw hond. De unieke schilderijen maken onze ontwerpers op maat, zodat je echt een bijzonder kunstwerk in huis hebt van je hond. Uiteraard geef je de schilderijen ook als leuk cadeau aan andere hondenliefhebbers.

Direct een portret samenstellen?

Direct alle opties bekijken
schilderij-hondenkop

Ga voor een realistisch schilderij van een hondenkop of kies een ander soort portret

Als je een schilderij van de hondenkop van jouw viervoeter bestelt, heb je diverse opties. Het is ook mogelijk om een foto van een ander huisdier bij ons te uploaden. We maakten al eerder ontwerpen met foto’s van honden, katten, egels, konijnen en parkieten. Toch het liefst een schilderij van jouw hond? Kies dan uit opties, zoals:

Haal een uniek schilderij in huis

Kies voor het ontwerp dat jij als schilderij van de hondenkop van je huisdier wilt en uploadt de foto. Onze ontwerpers gaan met jouw bestelling aan de slag en sturen een voorbeeldweergave, voor ze het ontwerp afdrukken. Op de voorbeeldweergave geef je eventuele feedback of een akkoord als je helemaal tevreden bent. Heb je verdere vragen? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar support@artimal.nl.

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top