Hier beneden vind je de meest gestelde vragen, mocht je vraag er niet tussen staan dan stuur ons een email via support@artimal.nl
Ja, je krijgt binnen 1 tot 2 dagen een digitaal voorbeeld toegestuurd per mail.
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kunt wel voor de optie Klarna achteraf betalen kiezen. Je krijgt binnen 1 a 2 dagen een proefdruk per email die je nog kosteloos kunt laten wijzigen.
Jazeker! Aanpassingen aan het ontvangen ontwerper zijn ongelimiteerd zonder extra kosten (denk hierbij aan een andere achtergrond, hoofd kleiner, kleuren aanpassen etc). Mocht je na het zien van de proefdruk en na de aanpassingen toch niet tevreden zijn dan bieden we de eerste keer kosteloos aan om met een nieuwe foto een geheel nieuw ontwerp te maken of eventueel van kostuum te veranderen. Mocht je graag voor de derde keer een nieuw ontwerp willen ontvangen dan kunnen daar kosten bij komen ( €4.95 per nieuw ontwerp).
Nee, we kunnen van elk dier een portret maken, zelfs van mensen!
Ja, indien je de proefdruk hebt ontvangen en niet tevreden bent met de achtergrond kunt je deze nog laten vervangen door de achtergrond van een ander portret.
Jazeker, stuur hiervoor een email naar support@artimal.nl of neem via Whatsapp contact met ons op +316 877 886 25
Ja, we hebben twee en drietal portretten, zie deze pagina. Mocht je 4 of meer huisdieren op een portret willen hebben dan is dit uiteraard ook mogelijk, stuur hiervoor een email naar support@artimal.nl of neem via Whatsapp contact met ons op +316 877 886 25.
Je kunt meerdere foto's uploaden bij je bestelling dan kiezen wij de meest geschikt foto uit. Voor tips zie onze fotorichtlijnen. Je mag de foto ook per email sturen naar support@artimal.nl dan controleren wij de foto voor je.
Neem zo snel mogelijk contact met ons op via support@artimal.nl en voeg een foto toe aan je email, dan sturen wij kosteloos een nieuw exemplaar op.
Indien u nog geen proefdruk heeft ontvangen kunt u de bestelling nog annuleren. Mocht u al een proefdruk hebben ontvangen dan brengen we 7.95 annuleringskosten in rekening om een deel van de gemaakte kosten te vergoeden.
De niet op maat gemaakte producten zoals de baklijsten kunt u retourneren. De op maat gemaakt portretten kunnen we helaas niet meer retour nemen, maar mocht u niet tevreden zijn met het eindresultaat dan stuur ons een bericht en komen we samen zeker tot een oplossing.
Je ontvangt binnen 1 tot 2 dagen een proefdruk. Na je goedkeuring wordt het ontwerp gedrukt en ontvang je deze binnen 2 tot 3 werkdagen in huis (naar België 3 tot 4 werkdagen). Mocht je het ontwerp afkeuren dan kan het ±2 dagen langer duren. Het wachten waard, want dan hangt er straks een dierbaar portret aan je muur waar je 100% tevreden mee bent.
Ja na goedkeuring ontvangt u binnen maximaal 2 dagen een track&trace link per email om het pakket te volgen. Mocht dit langer duren dan stuur ons een email.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top