Kwaliteitscheck voor versturing
100% tevredenheidsgarantie
Unieke portretten

Poster van een huisdier

Een poster van uw huisdier is een leuke decoratie voor aan de muur. Bij Artimal heeft u keuze uit tal van unieke ontwerpen. Onze creatieve ontwerpers maakten eerder al posters van onder meer honden, katten, konijnen en egels. Het is natuurlijk ook leuk om een poster van een of meerdere huisdieren aan iemand cadeau te geven. Aangezien onze ontwerpen op maat worden gemaakt en wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie, is de kans groot dat u slaagt in onze webshop.

Direct een portret samenstellen?

Direct alle opties bekijken
Poster van huisdier

Een historische of realistische poster van uw huisdier bestelt u bij ons

Een portret van uw dier is een echte toevoeging aan uw interieur. Met een poster van uw huisdier vereeuwigt u uw dier op een bijzondere manier. Als u een poster wilt, bepaalt u allereerst de stijl van het ontwerp. U heeft voor de poster de keuze uit een realistisch portret of een ontwerp van uw huisdier als historisch figuur. Neem vervolgens een foto volgens onze richtlijnen, waarna u deze uploadt en uw order plaatst. Vervolgens gaan onze creatieve ontwerpers aan de slag met het ontwerp voor de poster van uw huisdier. Zodra u akkoord geeft, drukken we het dierenportret af en sturen we dit naar u op.

Plaats de unieke bestelling in onze webwinkel

Wacht niet langer en bestel een bijzondere poster van uw huisdier. Kies voor het gewenste formaat en geniet van een mooi kunstwerk in huis. Als u vragen heeft, stuur dan een e-mail naar support@artimal.nl of vul ons contactformulier in.

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top